Loading...
Loading...

BOGEN "FRA STRATEGI TIL SUCCES - Følger du strømmen eller lever du drømmen?"

KUNSTEN AF SKABE DRØMME BEVIDST

Jeg er fanget fra første sætning. Bogen fortæller mig alt det, jeg er bevidst om, men ikke har været i stand til at omsætte til handling, fordi jeg ikke havde redskaberne til det. Jeg føler mig ydmyg.

Jeg er tryllebundet! Jeg føler… får røde kinder... at du skriver om mig! Jeg reflekterer i ’spejlet’, du stiller foran mig. Du vækker min bevidsthed, viser mig, hvordan jeg kan hæve mit energiflow, få styr på tankerne, skabe glæde og åbne mit hjerte. Jeg ved at denne bog gør en forskel for mig og bliver det vendepunkt, jeg har ledt efter.”

Mindset-ekspert og coach Tina Katja Lund Andersen viser, hvordan du skaber Visionen, sætter målet, træner dit Mindset, dykker ned i dit Inner Game og opnår balance mellem din indre og ydre verden. Gennem strategi og bevidst handling skaber du forvandlingen. Taknemmelighed og selvkærlighed åbner dit hjerte og forløser fortidens smerte. 
 
Med bogen ’Fra Strategi til Succes – følger du strømmen eller lever du drømmen?’ får du værktøjskassen, vi aldrig fik. En banebrydende (livs)bog til at udleve dit potentiale og gøre drømmen til virkelighed på rekordtid.

Vend det hele på hovedet og gør dine drømme til virkelighed. Få værktøjskassen de fleste af os aldrig fik med os, op gennem vores opvækst, skole og uddannelsesystem. Fyldt med redskaber til at skabe livet indefra og ud.

KØB DIN BOG HER.

Mobilpay til 361016 (TK-Andersen), og udfyld formularen.

Pris: 338,- inkl. porto til din dør.

Pris: 289,- ved afhentning på Thomasmindeparken 38, 9440, Aabybro

VORES MINDSET

Vi har 60.000 tanker, som hver eneste dag suser igennem vores hoved, ofte flere negative end positive. Heraf mener forskere, at ca. 95% af vores tanker, er de samme tanker, som du tænkte i går. Derfor er det en rigtig god idé, at vi hver dag træner vores mindset. Hvad, vi siger, gør og tænker i det indre, afgør, hvordan tingene bliver i den ydre fysiske verden.

Du kan helt bevidst hjælpe dine tanker, så de støtter dig – i stedet for de modarbejder dig. Sagt med andre ord, så kan du lærer at hæve din energifrekvens og dermed opnå en mere positiv tilgang til livet med mere overskud. Det er sådan, du trækker kraften hjem i dig selv og bevidst skaber dit eget liv.

PAPEGØJEN I BURET

Vi kender alle samme et menneske, går jeg ud fra, som har mere ’nej-hatten’ end ’ja-hatten’ på (det kan indimellem godt være os selv). Det her menneske kan illustreres som en papegøje, der sidder i et bur. Hver gang papegøjen har en negativ tanke, bliver tremmerne i buret en illustration på, hvordan papegøjen spærre sig selv mere og mere inde i buret.

Jo mere, papegøjen får sat sig selv i bur, jo sværere er det for den at komme over i den positive side at være. I den positive side vil papegøjen have spredt sine vinger på himlen, mærket friheden. Fordi den (personen) ville fokusere meget mere på alt det, der virker og det den (personen) gerne vil.

DET ÅBNE HJERTE

Vi mennesker kan være tilbøjelige til at komplicere alt i livet. Det er lige præcis dét, der sker! Vi overtænker, analyserer og vurderer HELE tiden. Det hele ligger lige foran os – men vores EGO modarbejder os på vejen. Fordi de største konkurrenter, egoet har, er nærværet, bevidstheden og det åbne hjerte.

Jeg har gennem arbejdet med mennesker oplevet, at den store forvandlingsproces går gennem at ÅBNE HJERTET. Selvom mange mennesker ikke engang er klar over, at de lever deres liv med et lukket hjerte. Selv vidste jeg heller ikke, at mit hjerte var lukket. Det var først, da jeg bevidst arbejdede med at åbne det, at jeg opdagede, hvor lukket og hårdført et liv, jeg havde levet.

ENERGI

Vi har hver især en helt unik energi vibration, som fortæller verden, hvem vi er og som er medvirkende til at forme vores virkelighed. Vores individuelle vibration er et af de vigtigste redskaber, vi har til rådighed, når det gælder om at skabe og leve det liv, vi drømmer om. 

Når du er bevidst om dit personlige energiflow, som er den energi, du vibrerer med i dine tanker, følelser, kroppen og bevidstheden, kan du bevidst vælge at skabe din vision og mål i overensstemmelse med dit autentiske jeg.

Når energifrekvensen er høj, hurtig og klar, udfolder livet sig i lethed, frihed, kærlighed og overflod, mens en lavere, langsommere og tungere energifrekvens er med til at fastholde dig i et liv med negativitet, modstand, forhindringer, kampe og skuffelser.

Energifrekvensarbejdet handler om, hvordan du kan arbejde i dybden med din unikke vibration, så din energifrekvens kommer op på et højere bevidsthedsniveau. Dette gøres gennem bevidst træning.

Bogblogger anmeldelser

Anmeldelse af Erik Pilgaard Hejlskov | 6. august 2020

I bogen “Fra Strategi til Succes” forsøger Tina Katja Lund Andersen at guide dig til at opnå dine mål. Det gør hun rigtig godt, hvilket er årsagen til, at jeg har bedømt bogen med 5 ud af 5 stjerner.

Jeg vil anbefale bogen til alle der aktivt ønsker at definere sine mål i livet, samt at arbejde aktivt på at opnå målene. At bogen genbruger en masse teknikker fra andre eksperter, ser jeg som et stort plus. Ved at stå på skuldrene fra giganter kan man nemmere nå himlen.

Læs hele anmeldelsen her.
Anmeldelse af Birgit Juel Martinsen | 8. september 2020 

Er du åben for at arbejde med dit mindset med mange forskellige værktøjer er ”Fra Strategi til Succes” bestemt anbefalelsesværdig. Desuden er den lækkert illustreret, overskuelig og letlæselig.

Man mærker begejstringen over værktøjerne og øvelserne drive ned ad siderne. Samtidig bruger forfatteren gang på gang sin egen historie til at fremhæve pointerne. Jeg lukker bogen med ord, der lover en forandring, hvis jeg tør gå ind i værktøjerne og give slip.

Kundeudtagelser

”Jeg kom ad omveje til et foredrag som ramte mig. Her var min næste vejviser. Jeg vidste det bare. Efter et mentorforløb ser jeg livet på en helt ny måde. Tina lærte mig at se, at jeg har alt det, som jeg gerne vil have – lige nu og her i mit liv. Jeg har fået praktiske og effektive redskaber, som jeg inddrager i min hverdag for at hæve min glæde, energi og kærlighed til livet og mig selv. 

Den største livstilsændring er for mig sket i 2019, da jeg blev jeg fastholdt i energierne omkring at få ”daglig rytme” implementeret de bedste værktøjer og derved opnå den bedste indlæring nogensinde. Ikke mindst, selvom jeg ”falder i” indimellem, lærer jeg at være vedholdende og derved opnå det bedste og det vildeste at komme hjem i mig selv. Følelsen af ”at vende hjem” må være det bedste udtryk for ”at være i hjertet”.

Hvad skal jeg med alle mine drømme, får jeg dem nogensinde udlevet, de var der, men synes at være langt væk ude i horisonten. Spørgsmål som ”Er jeg lykkelig?”, ”Hvad er det, jeg har til fælles med min kæreste?” og ”Hvad har vi sammen?” sneg sig ind på mig. Jeg kunne ikke finde bunden i mig selv, hvor jeg plejede at vende mine dårlige tanker og blev trist, ensom og frustreret. Dér tænkte jeg, det her det skal være slut, jeg vil ikke leve mit liv sådan mere! 

-----------------------------------

D. 22. juli 2020 har Tina afholdt bogreception hvor har det været helt igennem fantastisk at være en del af dig de sidste to år og hvor har det været en virkelig dejlig eftermiddag i jeres selskab, vi er helt oppe i de fedeste energi af at være sammen med jer. I er så givende og Benjamin er vildt fascineret af jer, ligesom jeg kæmpe tillykke Tina med din bog, som jeg nu har fået med hjem og lige har sat mig for at kigge, hvor er det givende. Til DIG derude vil DU skabe DIN nye livsstil og gå efter DINE drømme, leve livet i balance og med DIG selv i centrum. Så køb Tinas bog !!!! Hun giver ud af sine redskaber og viser os vejen grib chancen nu - det gjorde jeg på hendes uddannelse for 1,5 år siden og det er virkelig det bedste jeg har givet mig selv længe, gør det nu, tag handling lige nu, tøv ikke, det er nu. Kærlig hilsen Britta.

-----------------------------------

Har ventet på denne bog og vil give den varmeste anbefaling til dig, der ønsker at skabe positiv forandring i dit liv. Jeg mødte Tina første gang i forbindelse med et coachingforløb om livs- og arbejdsværdier og sidenhen har jeg deltaget på Holistisk Energi Uddannelse Danmark.

-----------------------------------

Det har været et magisk og transformerende møde med en stærk, autentisk og nærværende kvinde og mentor.

-----------------------------------

Tina deler ud af sin viden, strategier og værktøjer, som kan skabe forandring - hvis du vel at mærke implementerer dem i din hverdag. Det hele bliver formidlet på en jordnær, nærværende og praksisorienteret måde, så det er håndgribeligt og forståeligt.

-----------------------------------

Med Tinas værktøjskasse har jeg formået at udvide min bevidsthed, skabe balance og nærvær i mit liv, følge mit hjerte og mine drømme. Skubbe til min comfortzone og skabe den udvikling og læring, jeg ønsker i mit liv Jeg er slet ikke færdig med at lære, udforske og udleve (det bliver vi aldrig og det er jo skønt). Ønsker du at skabe et liv i balance med masser af nærvær og bevidsthed, kan jeg på det varmeste anbefale Tinas bog og univers. Kærlig hilsen Kamilla.

-----------------------------------

Kære Tina din bog er fantastisk, jeg nåede blot at starte læsningen, så kom min søn og så bogen og spurgte, om han må læse den, selvfølgelig måtte han læse den først. Han er totalt forelsket i dig og din måde at tænke på og han er tryllebundet af din måde at skrive og behandle stoffet på. Du har fået yderligere en total fan udover mig, jeg glæder mig over; at han helt og aldeles tager bogen til sig. Han trængte nemlig til at få din viden, jeg har forsøgt mange gange at tale til ham om ønsker og målsætning uden at trænge ind! Du er bare en stjerne. Kærlig hilsen Annette.

-----------------------------------

Elsker din bog, jeg har taget rigtig mange uddannelser, udforsket mange kroge af mig selv, meditere, dyrker yoga, fordyber mig, lever min drøm på mange områder og nogen skal igen finjusteres. Sådan er livet også, vi kan ikke have samme fokus på alle områder. Af hjertet tak smukke du for alt det du er og gør. Din bog inspirerer til at leve endnu mere af det jeg selv prædiker. Kærlig hilsen Lene.


Copyright © 2014 DENIVE.dk. All Rights Reserved. Design & Developed by TK-Andersen.dk