AKTIVER DIN INDRE SKABERKRAFT

Workshoppen ”Aktiverer din indre skaberkraft” er en smuk fordybelsesrejse hjem i dig. Hvor du åbner op til dine chakra og får guidet meditationer fra 7. Plan (Theta).
Hent sjælen HJEM og lad din højere bevidsthed og din fysiske eksistens danse sammen.

Når vi åbner op til vores chakra og lader energierne flyde igennem os, vil vi opleve, hvordan vi kan hæve vores personlige energiflow. Når vi hæver vores energiflow, kan vi både sende og modtage i en højere frekvens. Et liv i en højere frekvens er både lettere, sjovere og tiltrækker fantastiske og magiske oplevelser.

Du bliver guidet ind til din skaberkraft, så du kan fokusere på at trække alt din energi og power hjem og manifestere dine drømme.
Du har mulighed for at gøre 2023 til dit helt FANTASTISKE ÅR.

Der vil være lækker forplejning, fordybelse og selvkærlighed. Åben dit hjerte og hæv dit personlige energiflow og få underbevidstheden og bevidstheden til at samarbejde om det fælles MÅL.

Er du klar til at åbne dit hjerte, hæve dit personlige energiflow og manifestere dine dybeste drømme? Så er jeg klar til at vise dig på vej.

Din investering er 899 kr. inkl. moms og forplejning. For at tilmelde dig, skal du mobilpay på 361016 (skriv dit navn) og send mig en mail på tina@denive.dk med dine informationer og jeg inviterer dig ind i fællesskabet.

Der er max 8 pladser på workshoppen søndag d. 5/11 2023 kl. 10.00 – 15.00, først til mølle. Jeg glæder mig rigtig meget, til at vise dig på vej og tage dig med på en opdagelsesrejse, det jeg også kalder REJSEN HJEM.


Hvad tidligere deltager giver af feedback fra workshoppen

  • Tusind tak for en hel fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig for at jeg har mødt dig, det er så stort for mig med så meget ro i både krop og hoved. Jeg er tom for ord lige nu, men de skal nok komme igen. TAK for dig og tak for at du viser mig vejen hjem.

  • Tak for en helt igennem fantastisk workshop med powerfulde meditationer. Jeg oplevede at komme HJEM i dag og kan mærke i mit hjerte, at mine mål og min tilgang til 2023 er den helt rigtige for mig. Det er en nærværende og indsigtsfuld rejse der er sat i gang. Tak for den energi vi sammen skabte i dag og tak til dig, Tina, for at have skabt workshoppen og rummet for at det kunne lade sig gøre. Og Kurt – tak for lækker forplejning.

  • Mit hjerte synger og bobler af glæde.

  • Er dybt taknemmelig for en helt igennem fantastisk oplevelse med din dybe, lærerige og givende workshop og dine indsigtsfulde og nærværende meditationer. Waouw, det var dybe og rørende oplevelser at komme så dybt ned i sig selv og mærke frigivelse af “gammel” energi, mærke at chakraerne bliver aktiveret og mere frie for gennemstrømning af energi. Tusind tak for holdets fælles energi i vores meditationer og de rørende tilbagemeldinger, der blev givet til slut. Af hjertet tak for workshoppen, Tina og alt det du var med til at give os alle i dag. Kurt, tusind tak for lækker mad – helt i top.

  • Jeg er SÅ taknemmelig for at jeg tog op til jer i dag, og endnu engang tak for at du insisterede, det har været virkelig givende og jeg kan mærke nu hvor jeg skal hen og fordybe mig, det er virkelig fedt. Tak for dig og Kurt.

  • Af hjertet tak for at udvide min bevidsthed endnu mere og guide mig til at åbne mit hjerte op, hæve energierne, skabe jordforbindelse og forbinde mig med mit livsformål og WHY. En dyb indsigtsfuld og inspirerende workshop, hvor jeg fik aktiveret min indre SKABERKRAFT.