Mindset & Coaching

Bliv ”kaptajn” og tag styring mod det liv, du ønsker dig.

Jeg har stor succes med at kombinere coaching og mindset, fordi jeg har erfareret at det giver den bedste indsigt, forståelse og bevidsthed, som skaber resultater på kortere tid. Der følger altid helt konkrete praktiske opgaver med, som kan implementeres i din dagligdag med det samme og som virker.

Mindset og coaching er et professionelt og dynamisk samarbejde med fokus på dig, dine styrker og din udvikling. Coaching er et fortløbende og professionelt samarbejde, der sætter dig i en tankevækkende og kreativ proces, der inspirerer og udvikler dig til at maksimere dine personlige og faglige potentialer.

Coachen er din katalysator der hjælper dig med at intensivere din egen læring, indsigt, udsyn, refleksion og bevidsthed, så du kan forbedre dine præstationer og forstærke din livskvalitet og dermed manifestere på en lettere, sjovere og mere energifyldt måde i dit liv.

Jeg tilbyder mindset og coach forløb.
Drømmer du om at udleve dit potentiale, leve et mere energifyldt liv, hvor livsglæden og kreativiteten flyder igennem dig. Er du kørt fast i dig selv, dit job/karriere og/eller familieforhold og ønsker du inspiration og nye muligheder, så lad mig hjælpe dig med at finde ind til kernen, så du kan gøre dine drømme til virkelighed.

Jeg tilbyder mindset og coaching til private og virksomheder i forhold til målsætning af din virksomhed, hvor jeg inspirerer og motiverer til nytænkning. Jeg har stor succes med at coache både medarbejdere og ledere i forandrings- og fusionsprocesser.

Hvordan foregår coaching?

 • Jeg coacher enten ved personligt møde i mine lokaler eller hos dig.
 • Jeg coacher også via telefon, messenger, skype og/eller webkonferencer.
 • Alle coachforløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dit behov og emne.

Så grib dagen og…

 • Åben dit hjerte
 • Nå i mål med dine drømme
 • Lær at manifestere med lethed
 • Forbedrede dine relationer til andre
 • Find ind til hvad du drømmer du om
 • Få mere nærvær, energi og overskud
 • Få større indsigt, udsyn og bevidsthed
 • Mærk din motivation og kreativitet spire
 • Skærpet evne til at tage gode beslutninger
 • Bedre planlægning og prioritering af din tid
 • Tag den rigtige action med det rigtige mindset
 • Visioner og mål ud fra dine værdier, ønsker og behov
 • STOP med at begrænse dig selv, gennem din tankegang, overbevisninger og gamle reaktionsmåder

Savner du balance i dit liv, mellem det indre og ydre? Vil du gerne være mere tilstede i nuet og holde fokus på dine mål? Drømmer du om at hvile i dig selv og finde fred og harmoni i dit indre og mærke at det er nok, bare at være DIG? Så starter det første skridt med at tage beslutningen om, at du er klar til rejsen.
Du kan jo spørge dig selv, hvis ikke nu, hvornår så?

Livet har så stor værdi, lev det før det er forbi”.

Mindset & Coachuddannelse – Den Indre Verdensmester

Mindset og coach uddannelse er til dig der gerne vil kende teorierne bagved coaching, som ønsker at udvikle dine kommunikative færdigheder, så du hjælpe mennesker dybere ind til deres kerne. Uddannelsen henvender sig til dig der gerne vil gøre en forskel for andre mennesker, eller til dig der går op i personlig udvikling og som gerne vil knække koden til Din Indre Verdensmester.

Du lære hvordan du kan coache dig selv, fordi du får værktøjskassen fyldt med redskaber, så du kan skrue på dine vaner, strategier, mønstre og overbevisninger. Ofte kommer vi mennesker til at modarbejde os selv på vejen mod vores mål og drømme, fordi vi ikke er bevidste eller har de redskaber der skal til, for at vi kan støtte os selv og leve det liv vi drømmer om.

Uddannelsen er bygget op af moduler, hvor du får undervisning, videoer og lydfiler sammen med dit materiale, hvor redskaber og metoder er illustreret. Undervisningen foregår som live coachsessioner enten fysisk her hos mig, eller via Skype eller Messenger.

Du gennemgår selv de redskaber og metoder du undervises i, hvilket giver det bedste resultat, så kurset tager udgangspunkt i dig og dine mål. Du er velkommen til at anvende mine redskaber, metoder og modeller, hvis du vil ud og gøre en forskel for andre mennesker efterfølgende.

Uddannelsen indeholder:
5 timers teori
2 timer videotræning
15 timers live coaching
Opfølgning og evaluering

Til dig:
Der vil lære kommunikationens kunst
Der ønsker at lære hvordan du mestre dit mindset
Ønsker at kende til overbevisninger, vaner og strategier
Vil vide hvordan vi kan ændre vores begrænsede overbevisninger
Vil lære hvordan du sætter dig mål og altid kan nå i mål med dine mål
Der ønsker at tage action, sætte fokus og udvikle dit fulde potentiale

For dig der vil:
Udvikle Din Indre Verdensmester
Kende redskaber, værktøjer og metoder
Hjælpe andre med at komme helt ind til kernen
Udleve dit autentiske jeg og stå frem i dit eget lys og gøre en forskel


Hvad fortæller andre?

Ved dagens hypnoterapi tog Tina mig med helt ud på 7. Plan og jeg havde den mest dejlige hypnose! Jeg havde de mest fantastiske oplevelser og fik healet nogle gamle sår, som jeg forventer nu er “sat på plads”, hvor de hører hjemme! ❤
Det var en helt vild oplevelse, og jeg følte en enorm tryghed ved Tina`s hypnose og den ro hun gav mig!
Det var en helt unik oplevelse, hvor der går flere dage, måske en uge eller mere, som Tina nævnte, inden det er “på plads” inden i mig! – og hvor jeg stille og roligt får det hele “integreret” i mig 🙏
TAK Tina ❤ for en skøn oplevelse! ❤
De bedste hilsener Betty.

 

Jeg har haft et mentorforløb med Tina, som har været alletiders. Der har været en rød tråd imellem alle mine livsområder. Tina har givet mig en stor bekræftelse, på en rigtig god måde, da jeg stod midt i en skilsmisse, som jeg ønskede at komme ud af – på den bedste måde. Jeg har selvfølgelig indimellem tænkt, om jeg gjorde det rigtige i forskellige sammenhæng. Jeg har med Tina ved min side, kunne snakke og vende alle mine udfordringer. Hvilket har været en stor støtte for mig, fordi jeg også har kunne vise, mine autentiske sider i processen. I dag takler jeg mine udfordringer i de forskellige livsområder, på en langt bedre og mere hensigtsmæssig måde.

Tina har hjulpet mig med at komme styrket ud på den anden side. I mine snakke med hende, har jeg fundet troen på mig selv og kreative løsninger på mine problemer. Jeg er stolt af den måde jeg har taklet, den store udfordring jeg har stået midt i.  Jeg vil anbefale at tage fat i Tina, hvis nogen står i lignende udfordringer.
Tak – hilsen Klaus

Tina, jeg valgte dig til på grund af din branding strategi. Du tilbyder en hjerteenergi, hvor jeg åbner op og mærker efter i mig selv, fordi dér forstår jeg intuitivt, hvad der er jeg skal dele ud af værdi og kan mærke, hvad der er sandt for mig. Du forstår at sætte fokus på at brandingstrategien hænger sammen med mit WHY og LIVSFORMÅL. Det er en meget sjovere og lettere måde, at dele ud af mig og vise verden hvem jeg er – TAK.

Jeg mærker tydeligt Tinas energi og at hun tror på mig og min virksomhed, hvilket betyder rigtig meget for mig.
Jeg har en oplevelse af, at jeg har en sikker hånd i ryggen. Tina deler ud af al hendes erfaring og alle de redskaber, som jeg har brug for, for at finde min egen vej, så jeg kan gøre mine drømme til virkelighed. Tina udstråler tydelighed, kongruens, ekspertise og giver mig det kærlige skub som jeg har brug for. Jeg får opgaver der bringer mig videre i processen, så jeg nu er et skridt tættere på min drøm. Jeg har fået styr på min niche, min målgruppe og mit WHY. Jeg er for alvor begyndt at tro på, at det også er muligt for mig, at skabe den virksomhed som jeg drømmer om. Tak Tina.

TAK, Tina!! 🙏 Sikke en oplevelse! Du er knivskarp, målrettet og kraftfuld i din coaching, jeg er blown away! Tina, du formår at sætte rammen – og holde mig på sporet. Du guider med fast og kærlig hånd, og det har jeg brug for. En der virkelig kan SE hvad det handler om. Det kan DU! 🥰 Din session har givet mig med en stærk følelse af HÅB, MOD og STYRKE. TAK for dig! 🙏 KH Elva.

Jeg valgte coachforløbet hos Tina, fordi min kone og jeg skulle gå fra hinanden.
Jeg drømte om at få nogle redskaber til, hvordan jeg fik det bedre med min familie efter separation. Jeg har fået så meget ros fra Tina omkring den måde, jeg har håndteret forholdet til min familie under forløbet.

Tina er meget professionel, meget lyttende, god til at sætte sig ind i min situation. Det har været en kæmpe stor hjælp for mig. Uanset hvilke udfordringer folk har på det personlige plan, om det er privat eller arbejdsmæssigt, vil jeg til en hver tid anbefale Tina. I forhold til det mål jeg havde da jeg startede hos Tina, ligger jeg på et 9 tal (hvor 10 er højest på skalaen).

Jeg valgte et forløb hos Tina – Den Indre Verdensmester, fordi jeg hørte om hendes bog.
Jeg drømte om at få et overblik over mit liv og mere struktur. Min oplevelse har været rigtig god og udfordrende – på den gode måde. Jeg har personligt og helt konkret fået redskaber, så jeg har fået overblik over mit liv. Særligt Heart Map og værdiarbejdet gav mig nye indsigter.

I dag har jeg fået redskaberne til selv at skabe et overblik og struktur i min hverdag. Ligesom mine værdier er blevet tydelige for mig. De redskaber der har været nemmest at implementere, er taknemmelighed og de små forskelle der gør den store forskel i hverdagen. Jeg arbejder fortsat med at bevare roen og skabe bro mellem hovedet og hjerte. I forhold til mit mål, ligger jeg i dag på en 9’er (ud af 10 skalaen). Tinas måde at arbejde på er, struktureret, målrettet og tillidsfuld. Jeg vil helt sikkert anbefale Tina, fordi du vil altid får noget med derfra af ”gaver”.

Jeg valgte et forløb hos Den Indre Verdensmester på grund af Tinas evner og empati.
Jeg drømte om at blive bedre til at vejlede andre gennem coaching, samt mig selv. Oplevelsen var rigtig god. Tina er altid top engageret. Videoerne er gode med gode øvelser. Jeg er kommet meget tættere på min egen indre verdensmester og bruger coachingen i mit daglige virke. Jeg vil anbefale alle andre der gerne vil tættere på sig selv eller blive klogere på sig selv, fordi det formår Tina at få en til, gennem hendes kærlige udholdenhed. Tina har fanget mig på den helt rigtige måde, og er kommet ind til kernen og har ikke kunnet slippe udenom. De bedste hilsener Marianne Søgård mariannesoegaard.dk

Min mand og jeg valgte at komme i et coachforløb hos den Indre Verdensmester v/Tina Katja Lund Andersen, på grund af min gode erfaring med Tinas super gode coaching og vejledning. Havde tillid til Tina fra starten af forløbet.

Vi ønskede at få redskaber som er brugbare og forståelige til at styrke vores parforhold, som kan styre os sammen og individuelt i samme retning. Samt vedligeholde disse i vores hverdag fremover, og ikke bare nogle døgnfluer.

Vores oplevelse har været super positiv, konstruktiv og letforståeligt. Neutral holdning fra Tina og slet ingen pegende fingre! Vores forhold er blevet væsentligt bedre og vi arbejder hver dag på yderligere fremgang, da vi sluttede forløbet hos Tina, var vi begge på 9 ud af 10 ift. vores mål. Vi har begge udviklet os mentalt og har fået mange AHA oplevelser.

Det har helt bestemt gjort en forskel i vores parforhold, vi er blevet mere bevidste og opmærksomme på hinanden, og i de situationer vi kan havne i.

Vi vil helt klart anbefale Tina. Hun er en super kompetent coach som ved hvad hun taler om, man føler sig altid velkommen og kommer altid hjem med en god følelse og gejst. Tina er meget opmærksom og omsorgsfuld, men ikke en JA-siger for at please. Hun begrunder altid hendes holdning på en forståelig og god måde. Tina er absolut tid og penge værd.
Kærlig hilsen Per og Mayiabritt.

Jeg synes lige jeg ville sende dig denne besked.
For 1 gang i årevis, kan jeg i dag sige: jeg er forelsket i mit liv, ALT er bare gået op i en større enhed, hvis man kan sige det sådan! Jeg har haft en fantastisk dag (dagen er ikke omme) jeg tænker på en anden måde, mine energier kan jeg mærke og jeg kan mærke at jeg tiltrækker. Det er så fedt 1000 tak for dig og du kom ind i mit liv.
Kærlig hilsen Nordjysk kvinde.

Hvorfor valgte du at tage dit coachkursus hos den Indre Verdensmester?
Fordi jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for et lille skub og nogle redskaber til at kommer derhen, hvor jeg gerne ville. Det fik jeg indtryk af at Tina kunne hjælpe mig med. Hvad drømte du om at få ud af kurset? Afklaring på min fremtidige karriere. Oplevelsen var spændende og lærerig.
Samt meget udviklende på det personlige plan. Konkrete og praktiske redskaber, lige til at tage i brug. Jeg har fået afklaring på min fremtidig karriere, fundet en ny motivation og redskaber til at bruge ift. fremtiden og min nye plan. Jeg vil til enhver tid anbefale coachkurset til andre i mit netværk, fordi det virker. Kærlig hilsen Mette Soelmark.

Min største udfordring inden jeg startede på coach kurset
Var at jeg holdt fast i at skulle gøre ligesom alle andre! Jeg glemte at gøre det på min måde og manglede mod og gennemslagskraft i forhold til at holde fast i min hestetræning. Jeg drømte om at lykkedes med flere af mine andre kompetencer i min virksomhed, således at jeg ikke behøver at slide så hårdt. Min konklusion er at det virker, mit mindset er helt anderledes positivt med vilje og troen på at jeg får success med den del også. Jeg har nu i samarbejde med Tina, udviklet Dansk Hovbeskærer Uddannelse og er så GLAD og STOLT. Tusinde tak Tina / Dorte Rickert.

Jeg meldte mig til kurset.
Fordi jeg til daglig arbejder som personlig træner og kostvejleder og søgte redskaber til bedre at kunne motivere mine kunder. Og det har jeg i den grad fået. Det har været super spændende og også udfordrende. Der var masser af nye ting at arbejde, ikke bare for mine kunder men også mig selv.
En anden ting jeg også fik med, var ideerne og motivationen til hvordan jeg fremad skal arbejde på min egen virksomhed. Så nu er det bare at komme i gang – TAK Tina. Hilsen Susanne.

Jeg valgte at tage coach kursus hos Den Indre Verdensmester.
Fordi jeg vidste jeg havde brug for redskaberne og Tina virkede ærlig og troværdig. Jeg drømte om at blive autentisk og leve et ærligt liv. Det har været en spændende og lærerrig rejse, hvor jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg er undervejs blevet klogere på hvordan jeg kommer tættere på mig selv, mine mål og drømme.

Det kræver tålmodighed, vedholdenhed og tager tid. Jeg har fået en bevidsthed om at det er godt og vide hvor jeg gerne vil hen, vide hvor jeg er nu og så behøver jeg ikke kende slutresultatet, fordi det skaber jeg mens jeg går vejen. Jeg har fået større kendskab til min vision, mine værdier og styrker. Redskaber og metoder som kan bruges både privat og professionelt. Jeg har fået mere ro i mit liv og føler i dag at jeg lever et autentisk og ærligt liv.

Jeg vil anbefale Tina fordi hun er troværdig, ærlig og giver rigtig meget af sig selv i processen. At Tina tilbyder sig som livslinje, hvis der skulle dukke noget op mellem sessionerne, gør at jeg har følt mig tryk og i gode hænder. Det har været en god vekselvirkning mellem teori, hjemmeopgaver og samtaler under coachkurset. Jeg har været rigtig glad for videoerne, som jeg synes er rigtige gode. Med venlig hilsen en anonym kvinde fra Nordjylland.

Min største udfordring inden jeg startede forløbet.
Må have været at mærke efter i mig selv, afkode følelsen og anerkende den – være mere nede i kroppen og mindre i hovedet. Jeg drømte om at jeg, via forløbet, ville få nogle redskaber til at lære mig selv endnu bedre at kende (mine følelser og mine grænser), og nogle redskaber til hvordan jeg kan nå mine mål og drømme. Det synes jeg, at jeg har fået – jeg er slet ikke færdig, det bliver jeg nok aldrig – men jeg er super godt på vej. Det gør mig glad indeni at jeg ved at jeg gør noget godt for mig selv, og jeg synes det er den fedeste og mest spændende rejse at tage på – altså rejsen ind i mig selv, og mod mine drømme og visioner.

Derudover kan jeg nikke genkendende til hvilken forskel det har gjort i mit liv at jeg har fået vendt min indre vrede til taknemmelighed – det er seriøst en gave jeg har givet mig selv, og egentlig også de nærmeste omkring mig. Jeg kan MÆRKE at jeg bliver helt rørt af taknemmelighed nu hvor jeg skriver det. Tak for din forståelse og rummelighed – det har været en fornøjelse, at komme hos dig.
Varme hilsner Malene Skov.

Da jeg startede forløbet “success strategi virksomhed”
Havde jeg mange udfordringer med ikke at kunne få mine redskaber til at virke. Jeg følte hele tiden jeg lige skulle have dét og dét kursus og så virkede det nok for mig, Jeg kom bare aldrig videre. Jeg drømte om at få hjælp til at få det hele sat i struktur og stillet op så jeg pludselig kunne se success. Jeg drømte om klarhed mht. hvilke skridt jeg skulle tage i min virksomhed især i forhold til success og de rigtige klienter.

Forløbet har givet mig klarhed omkring hvor vigtigt det er ikke med hovedet at forcere noget omkring min virksomhed, men altid at tage fat omkring hovedproblemet som i mit tilfælde var på privatfronten. Hvor jeg oplevede hele tiden at komme op mod en mur, da jeg ikke følte ligeværdighed i mit ægteskab.

Først efter en meget kraftig ”udrensningsproces” i privat livet, mit forhold til mig selv og mine omgivelser, kunne jeg indefra mit hjerte mærke og blive helt klar til arbejdet med redskaber mht. success i min virksomhed. Tina har været fantastisk fordi hun ikke har kørt hele programmet af omkring “success strategi virksomhed”, men netop ladet processen komme igennem vedr. alle de andre nødvendige processer, som pressede sig på.

Tina har været min trofaste støtte, selv i forbindelse med at hun var på 5 ugers ferie, aldrig længere væk end et Skype møde eller Messenger møde/besked. Jeg føler der er sket så mange nødvendige ting for mig privat – Jeg føler i dag en stolthed over at være nået hertil. Nu er jeg total klar til endnu mere success oplevelse, som også handler om klarhed og nye skridt i min virksomhed.

Jeg er så taknemmelig for at have materialet liggende fra Tina vedr. mit coachforløb og glæder mig meget til at tage hul på dette, samt nu et videoforløb som Tina også skal hjælpe mig med i min virksomhed.
De kærligste hilsener Lisbeth Grud-Leth.

Hvorfor henvendte du dig?
Fordi mit coachkursus hos Tina gav mig ideen og lysten til at prøve at lave online-forløb. Og Tina gav mig troen på at jeg kunne og at det ville kunne bruges. Hvad drømte du om at få ud af det? Et forløb som kan gøre min hverdag lettere (timemæssigt på job), altså et forløb som kunne give andre dét jeg har. En sund hverdag både kost, træning og mindset, et forløb som vil sælge.

Hvordan var oplevelsen? Super, der har været hjælp til ALT og jeg er blevet presset på en måde, som er sund for mig og som har rykket mig videre.
Hvad har du fået ud af det? Er færdigt udarbejdet online forløb og nyt logo til mit firma. Jeg er blevet klogere på hvad jeg vil. Jeg har lært at flere end jeg regner med, kan bruge det jeg har at tilbyde og jeg har endnu engang lært, at jeg kan hvad jeg vil.

Hvorfor vil du anbefale det til andre? Fordi du finder ind til kernen. Det er inspirerende med dine ideer og tanker som du sætter i spil. Tina du er så god til at holde den røde tråd og strukturere det hele undervejs. Jeg er blevet presset helt derud så jeg har fået det optimale ud af mig selv. Hjælpen til det hele er der undervejs (coaching, mindset, opsætning, logo mv.) De varmeste anbefalinger Susanne Christiansen dukanhvadduvil.dk

Jeg valgte at komme i coachforløb hos Den Indre Verdensmester v/Tina.
Fordi min mor fandt hende på nettet og jeg havde brug for hjælp til at finde glæden og ikke være så trist. Jeg drømte om at få hjælp til ikke at være så negativ og ked af det i hverdagen. Min oplevelse har været rigtig god, Tina er så sød og det er dejligt at komme hos hende og sådan har det været hver gang. Jeg har gennem mit forløb fået brugbare værktøjer der hjælper mig og jeg kan 100 % mærke
jeg er blevet meget mere glad. Jeg vil anbefale Tina, fordi hun er så dygtig og ved hvad hun laver.
Tina er god til at være tilstede og hjælpe mennesker.
Kærlig Hilsen Line Ottesen 19 år.

Hvorfor valgte du at tage coachforløb ved Den Indre Verdensmester?
Jeg havde haft et forløb på 6 gange, med en psykolog både alene og sammen med min mand, hvor hun ikke kom 1 cm ind under min hud eller bare i nærheden af mit problem. Jeg valgte efterfølgende at kontakte Tina.

Hvad var dit mål med forløbet? Jeg havde ondt i livet og vidste ikke hvad og hvordan jeg skulle få det bedre. Målet var at finde livsglæden. På en skala fra 1-10 (10 er højest), hvor tæt er du på dit mål? Jeg er på 10 med pil opad…

Hvad har du helt konkret fået ud af coachforløbet – redskaber? Jeg har fået mig selv tilbage og forstår nu, hvad jeg skal gøre og hvordan jeg med bl.a. livshjulet og visionsbordet, holder fast i mig selv og min bevidsthed om hvad jeg gerne vil.

Hvad har du helt konkret fået ud af det personligt? Jeg er blevet glad, både for mig selv og stolt af det jeg har gjort og kommer til at gøre, i stedet for at føle skam og utaknemmelighed.

Vil du anbefale det til andre og hvorfor? Ja, det vil jeg helt sikkert fordi værktøjerne er enkle. Jeg kan selv bruge dem fremadrettet og processen med Tina er, forholdsvis hurtig fra at have ondt i livet, til at være lykkelig og på rette vej.

Hvordan vil du beskrive Tinas måde at arbejde på? Tina er positiv smittende og glad, målrettet og let at forstå. Tusinde tak for et dejligt forløb og fordi du var der, lige da jeg havde allermest brug for det. Kærlig hilsen Lone.

Hvorfor valgte du coachforløbet hos Tina Den Indre Verdensmester?
Fordi jeg gerne ville være bedre til at komme i kontakt med mine energier og mine følelser og komme i mål med mine ting i min virksomhed. Hvad drømte du om at få ud af det? At lære at gøre de rigtige ting for at komme i mål. Hvor jeg lærte at meditere, fik lavet mit visionboard, skrive taknemlighedsdagbog, bare det at gå glad på arbejde og nyde friheden.

Hvordan var din oplevelse af forløbet (undervejs og som helhed)? At Tina er PÅ og TIL STEDE når hun underviser og giver sig selv fuld ud til den hun arbejder med og er meget professionel.

Hvad har du fået ud af coachforløbet (personligt, konkrete redskaber)? Jeg er ved at lære at meditere og hvordan energier virker. I dag læner jeg mig meget mere tilbage i tryghedens lys og ved at den bedste løsning viser sig for mig. Jeg har tillid til mig selv, processen og universet.

Jeg har fået indre ro, bevidsthed og jeg har på et andet niveau lært at mærke efter (og jeg som troede – jeg var god til at mærke mig selv). I dag mærker jeg mine følelsers brusene og ved jeg fortjener det hele.

Hvordan vil du anvende det fremadrettet i din hverdag – dit liv? Jeg vil meditere hver dag og tro endnu mere på min intuition, fordi den viser mig vejen. Jeg vil helt klart lave et nyt visionboard, fordi nu kender jeg måden at arbejde i dybden, så jeg kommer i mål med mine drømme.

Hvilke tre ord vil bedst beskrive Tinas måde at arbejde på? Nærværende, professionel og dygtig, fordi hun folder det hele helt ud, tegne, forklare og illustrere så det giver mening på et højere plan.

Vil du anbefale Tina til andre og hvorfor? Ja, fordi man får det ud af forløbet som man ønsker. Mit visionboard er gået i opfyldelse på rekordtid og jeg som troede det var en langsigtet plan. Jeg er en rigtig glad GÅ MIG GLAD PIGE af hjertet TAK Tina.

Jeg valgte coach forløbet hos Tina v/Den Indre Verdensmester
Fordi jeg har fulgt Tina gennem de sidste 2 år og jeg kunne jo se, at det var lykkedes for hende at skabe det liv som hun drømte om. Jeg kender egentligt godt det hele selv, redskaberne, teorierne og metoderne men den afgørende forskel var, at jeg ikke havde fået det implementeret det i mit eget liv. Det havde Tina – derfor valgte jeg hende.

Tina er energifyldt, intuitiv, kreativ og målrettet, samtidigt med at hun er et levende bevis på hvordan drømme gøres til virkelighed, så jeg havde en følelse af ”hvis hun kan, kan jeg også”. Jeg drømte om at finde et svar og en forløsning omkring hvorfor mit ledelseskoncept Whystein.dk føltes så tungt for mig.

Det har været en rigtig god oplevelse, som har givet mig en følelse af at være mere ærlig overfor mig selv. Jeg er blevet mere åben, modtagelig og behøver ikke være hende der ved alt. Jeg har fået en bevidsthed om at min krop har brug for mit fokus og er blevet mere nysgerrig og motiveret for at meditere.

Da jeg endelig besluttede mig for at tage et coachforløb hos Tina, var jeg åben, klar og havde overgivet mig. Jeg oplevede at Tina mødte mig i min sårbarhed, hvor vi sammen gik på opdagelse i mig og min indre verden, så jeg i dag har en dybere forståelse omkring mig selv og min måde at være i verden på.

Jeg har haft svært ved at tage styrepinden og beslutningen for at bevæge mig et niveau op! Fordi jeg havde det jo fantastisk, der var ikke en finger at sætte på mit liv. Men alligevel havde jeg en indre stemme der fortalte mig, at jeg KAN mere, at jeg slet ikke udnytter mit fulde potentiale, den valgte jeg at lytte til.

Jeg har nu fået en ny bevidsthed om hvorfor det føltes så tungt i mit ledelseskoncept Whystein og det gav så meget mening af finde svarene og forløse det der blokerede mig. Samtidigt har jeg fået en større bevidsthed om hvordan jeg skaber en god forretning. Jeg har nu et klart defineret mål for mig og min virksomhed.

Jeg vil anvende alt det jeg har fået indsigt og bevidsthed omkring som en Mindset LIVSSTILSÆNDRING, hvor jeg vil implementere redskaberne endnu mere i min hverdag. Fordi et nyt spor er blevet dannet og jeg er både blevet klogere og det hele har givet meget mere mening i mit liv. 
Jeg fandt de svar og fik forløsningen som jeg drømte om.

Tina arbejder intuitivt, energifyldt og målrettet. Hun har hjulpet mig til at gå på opdagelse i mit indre, hvor jeg har fundet alle de svar jeg søgte. Vi er altid mødtes på samme frekvens og Tina har vist mig hvordan krop, sind og sjæl kan forenes og hvordan hjertet kan anvendes som vejviser.

Tina´s insisterende ”rolle” gør at jeg ikke er sluppet udenom og hun har været rigtig god til at fastholde mig i processen, blandt andet med at få mig fra hoved (tankerne) ned i kroppen, hvilket har været lidt udfordrende (tænk jeg havde fået bildt mig selv ind, at jeg var god til at mærke mig selv), så er det helt sikkert noget jeg vil arbejde meget mere med i fremtiden.

Jeg vil varmt anbefale Tina fordi hun er nærværende og har en lavpraktisk tilgang til, hvordan vi mennesker er skruet sammen og de redskaber hun deler ud af VIRKER! Tina deler, illustrere og beskriver det hele på en jordnær og inspirerende måde, som vi alle kan forstå.
De kærligste hilsener Hanne Lise Bjertnes whystein.dk