DESIGN DIT EGET LIV & SELVBILLEDE

“Design dit eget liv & selvbillede og sæt fokus på målet for 2023“.

Er du klar til at trække din skaberkraft hjem og designe en ny udgave af dig, så du kan fylde dig selv op med alle de, kvaliteter, egenskaber, ressourcer og kompetencer som du har brug for, for at leve det liv du drømmer om!

Mange mennesker banker sig selv oveni hovedet, med alt det de ikke får gjort, eller alt det de gerne vil, som måske ikke rigtig lykkedes. Når tingene i vores liv ikke rigtig lykkedes, handler det ofte om at livet indhenter os, fordi det trækker fokus væk fra vores drømme og mål.

Måske sidder du i en fastlåst situation, eller begrænsningerne holder dig tilbage. Måske har du glemt dig selv, fordi du har serviceret alle dem omkring dig (dine børn, din familie, venner eller kollegaer). Eller er børnene fløjet fra reden og du tænker, hvad skal jeg nu? Uanset hvad årsagen til din situation er, så har du lige nu et valg!

Et valg om at 2023 skal være dit år, hvor du beslutter dig for, at tage ansvar gennem bevidste valg. Når vi tager ansvaret hjem, kommer vi i kontakt med vores indre kraft og oplever følelsen af at finde HJEM.

Gennem bevidsthed, viden, indsigter og forståelse, som jeg deler med dig på workshoppen, vil du åbne din bevidsthed og opleve et nyt udsyn, som vil gøre dig i stand til at tage den rigtige action, med det rigtige mindset. Du vil designe dit liv & selvbillede med alt det du har brug for. Det er på denne måde, vi begynder at skabe vores eget liv.

Drømmer du om:

At leve mere?

At gøre mere?

At turde mere?

At udleve mere?

At videreudvikle dig?

At sætte tempo ned?

At skifte job/karriere?

At tage ansvaret hjem?

At aktivere din indre skaberkraft?

At hæve dit personlige energiflow?

At slippe alle de gamle negative roller?

At sætte dig selv forrest og fylde dig selv op?

At stråle mere i dit eget lys og stå stærkt i dig?

At være selvkærlig og åbne dit hjerte endnu mere?

At udleve den drøm eller det mål, som bor i dit hjerte?


Så kan du lige nu vælge, at tage beslutningen.

Når vi ønsker os noget andet end det vi har, skal vi gøre noget andet, end det vi gør nu. Når du har taget beslutningen, er du allerede i gang med at ændre dit fokus. Nu vil energierne i dig begynde at fokusere på det nye, du nu skal i gang med.

På workshoppen tager jeg dig med på en indre rejse, hvor jeg viser dig vejen til din indre skattekiste, jeg kalder det også REJSEN HJEM. Jeg guider dig trin for trin, så du kan slappe af og overgive dig, mens du åbner op til dine indre kvaliteter, egenskaber, kompetencer og ressourcer.

Heart-map som er et fantastisk redskab jeg selv har udviklet og som sørger for, at vi kommer omkring alle dine livsområder, så du vil opleve den røde tråd igennem dit liv.

Du er selv i arbejdstøjet undervejs og vil få konkrete redskaber med dig hjem fra workshoppen, som du kan integrere i dit liv med det samme. Jeg viser dig, hvordan du gennem selvhypnose kan skrue op/ned, programmere/omprogrammere eller tænde/slukke for det du har brug for, mens du skaber dit nye selvbillede.

Min intention er at inspirere dig, give dig redskaber og helt konkrete metoder til, hvordan du kan få din bevidsthed og underbevidsthed til at samarbejde, så dig og dit mål for 2023 arbejder i samme retning. Det vi fokuserer på, forstørrer vi, det vi forstørrer, bliver vores virkelighed.

Det hele starter med vores eget SELVBILLEDE.

Er du klar til at gøre 2023 til dit år?
Søndag d. 22/1 2023 fra kl. 10:00 – 13:00 går jeg LIVE og du kan se og gense workshoppen, alle de gange du har lyst på REPLAY.

Din investering er 350 kr. inkl. moms for alle 3 timer.
Tilmeld dig ved at mobilpay på nummer: 361016 (skriv dit navn) og send mig en mail på tina@denive.dk med dine informationer. Så inviterer jeg dig ind i fællesskabet.

BONUS
Du får adgang til min nyeste meditation fra 7. Plan (theta), “Slip dine roller og sæt dig selv fri”.
Der kommer opslag, live videoer, inspiration, så du starter din proces, når du har tilmeldt dig. Jeg glæder mig rigtig meget, til at vise dig på vej. Så du kan få det liv du drømmer om.
Alle fortjener at få et godt liv, med glæde, energi og kærlighed.

MIN GARANTI TIL DIG (du har alt at vinde og intet at tabe).
Du får ALLE pengene retur, hvis ikke workshoppen lever op til dine forventninger.


Hvad andre siger om mine workshops

Det har været en meget inspirerende workshop.

Tusind tak for endnu din gode støtte og inspiration på workshoppen til min rejse hjem.

Tina, du er jo ikke bare en guide for en periode for os, det er du jo for livet. Du sætter store dybe spor i vores sjæl og vores liv – TAK.

Tusinde tak Tina, det var rigtigt godt at mærke dybt, sætte fokus og MEGA spot on på min vej! Jeg er meget taknemmelig – TAK.

Er dybt taknemmelig for alt det du indeholder og giver. Fantastisk workshop som jeg helt klart skal se på replay igen. TAK. Tusind tak for dig Tina.

Fantastisk oplevelse at være med på workshoppen. Kærligheden og kreativiteten er intentionen for 2023 – tak.

FANTASTISK WORKSHOP Tina! Det sætter godt nok mange tanker i gang!

Tusind tak for endnu en fantastisk workshop. Det går stærkt, men det giver stof til eftertanke og en bevidsthed om at sætte sig ned bagefter og fordybe sig i den igen.
Der er så meget værdi til at komme dybt i mig selv.

TAK for dig, Tina! Din energi, din måde at formidle på, din passion.

TUSIND TAK for i dag skønne dig. Jeg er SÅ klar til at sætte turbo på mine drømme – og du KAN virkelig dit kram i din undervisning og formidling.

Tak Tina, det gav så meget mening, dejlig meditation, der viste min vej. Tak for nu og glæder mig til at være en del af gruppen og lytte til dine meditationer. Meditationen “kod din underbevidsthed” vil være en stjerne hos mig. Min anerkendelse til dig for dine modeller, entusias.