Foredrag med Tina Katja Lund Andersen

Lad den værste dag blive den bedste dag

En ulykke for 21 år siden ændrede Tina Katja Lund Andersens liv. Hendes kæreste, Kurt Andersen, styrtede ned med sin paraglider ved Bulbjerg fyr, brækkede ryggen og mistede sin førlighed fra brystkassen og nedefter.

Ulykken ændrede totalt livet for det unge par. Kurt var selvstændig med dykkerfirma og glædede sig til at bruge den uddannelse som paraglideinstruktør, som han netop var blevet færdig med. Nu var han dømt til et liv i kørestol.

På det tidspunkt gik det op for Tina, at hun tidligere havde levet på et ubevidst plan, som om hun havde bevæget sig rundt i sovende tilstand uden retningsfornemmelse. Hun søgte svarene på livets spørgsmål i den fysiske verden, men fandt dem ikke. Tina kom i en bevidsthedstilstand, der blev et fristed, hvor hun mærkede energier og stemninger og fandt svarene på sine mange spørgsmål – i hendes eget indre univers.

Tina, har senere uddannet sig som Mindset-ekspert og coach og debutererede som forfatter 2020. I foredraget ‘Fra Strategi til Succes – følger du strømmen eller lever du drømmen’ åbner hun den værktøjskasse, som hun selv benytter, når hun vejleder andre, der har brug for at komme videre i livet. Foredragsholderen anviser, hvordan man ved at træffe bevidste valg og med hjertet åbent kan komme et helt andet sted hen, end man nogensinde havde troet.

Tina deler rundhåndet ud af værktøjer til bl.a. at skabe Vision, sætte mål, træne Mindset, dykke ned i sit Inner Game og opnå balance mellem sin indre og ydre verden.

Mindset-ekspert og coach Tina Katja Lund Andersen viser, hvordan du skaber Visionen, sætter målet, træner dit Mindset, dykker ned i dit Inner Game og opnår balance mellem din indre og ydre verden.

Gennem strategi og bevidst handling skaber du forvandlingen. Taknemmelighed og selvkærlighed åbner dit hjerte og forløser fortidens smerte.

Med foredraget ’Fra Strategi til Succes – følger du strømmen eller lever du drømmen?’ får du værktøjskassen, vi aldrig fik. Et banebrydende, energifyldt og inspirerende foredrag, som sætter fokus på hvordan du kan udleve dit potentiale og gøre drømme til virkelighed. Se priser herVejen til din indre energikilde
Tina har stor succes med at inspirere og motivere deltagerne i foredragssalene. Få praktiske redskaber, indsigtsfuld teori og vækket bevidstheden, gennem et utraditionel, passioneret og autentisk foredrag, hvor du får ny inspiration og redskaber med hjem.

Sådan gør du drømme til virkelighed
Mange mennesker stopper med at drømme, når først de har etableret sig og pludselig en dag ”vågner du op” og tænker måske, hvorfor er det lige jeg gør, det jeg gør! Det kan både være professionelt, personligt eller privat.

Endnu flere mennesker har gennem store dele af deres liv, serviceret alle omkring sig, børn, familie, venner og arbejdspladsen, ved at sørger for at alle andre har det godt, før det var tilladt at tænke på sig selv. Er du en af dem der altid tænker på alle andre, før du tænker på dig selv?

Har du brug for mere ro, overskud og energi i en travl hverdag?
Finde et dybere livsformål, være kreativ, motiveret og have lyst til livet?

Skab trivsel og arbejdsglædeI

2014 skabte jeg sammen med mine medarbejdere, de bedste trivselsresultater i Frederikshavn Kommune.
Vi satte “Den Indre Verdensmester” på dagsordenen.

For at skabe en vinderkultur på din arbejdsplads er der brug for dygtige medarbejdere. Men uanset hvor dygtige dine medarbejdere er, når I kun jeres fælles mål, hvis I samarbejder optimalt.

Hvad kendetegner en vinderkultur? Hvordan får man det bedste frem i sine medarbejdere? Knæk koden og få skabt høj trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen, så I sammen kan håndtere de høje krav, der stilles til jeres virksomhed.

I foredraget Den Indre Verdensmester inspirerer og deler jeg alle mine praktiske redskaber med dig. Foredraget handler om, hvordan vi sammen skaber mere trivsel, livsglæde, energi og overskud i en travl hverdag. Få redskaberne til hvordan får vi det bedste frem i os selv og hinanden, så jeres arbejdsplads bliver den bedste udgave af sig selv og adskiller sig fra de andre.


Foredrags anmeldelser

Tusinde tak for fantastisk rammende og spot on foredrag. Det gav så meget mening og læring. Teamet er meget tilfredse og begejstrede for din faglige, dygtige og jordnære facon.

1000 tak, det var atter en inspiration til mange tanker, der skal sorteres.
Fik stor bevidsthed om hamsterhjuls tankegangen og friheds mindset?

Af hjertet tak. Supergod inspiration. Det er fantastisk at du deler ud af din knowhow.

Tak for et energisk og autentisk foredrag. TAK for inspiration Tina.

Tina Katja Lund Andersen af hjertet tak for et godt foredrag NEXTSTEP 🙏🏻 Hvor der var masser skønt indhold og inspiration. Det var et stort emne du var omkring, og super godt ramt med et minibillede af hver af de store og kraftfulde del emner. Vi valgte at investere i din bog, da vi har hørt så meget positivt om den. Vi glæder os til at læse den. 

Det var et super inspirerende og brugbart foredrag.
Tina ramte plet hos mig, hun er så dygtig til at sammenkoble alle de psykiske ting, og især relevant i forhold til at sætte mål, Så det var meget inspirerende til min videre personlige udvikling – rejsen er startet. Tina er en god formidler og rigtig god til at forklare og sætte ord på. Jeg har fået effektive redskaber med mig, til min egen selvudvikling og ved nu hvordan, mine egne dæmoner og begrænsninger spænder ben for mig. Det var så fedt – en øjenåbner og spot on.

Kære Tina. Nu har jeg hørt dit foredrag og 1000 tak for dig.
Hvor er du inspirerende at høre, og min drøm er at kunne formidle tingene så flydende og frit som dig. Jeg er jo coach ligesom dig, og jeg har og arbejder faktisk med de samme redskaber som dig. Jeg tænker meget som dig, men det var fedt at få en anden vinkel på redskaberne, og jeg mærkede en fed energi. Jeg ved at jeg vil have mere fokus på din måde, at bruge redskaberne på og gøre mine drømme til virkelighed.

Mange tak for et fantastisk inspirerende online foredrag.
Jeg blev meget nysgerrig på taknemmelighed og tilgivelses delen. Her kan jeg virkeligt rykke mig. Det vil jeg meget gerne forstår bedre. Jeg er vild med din holistiske beskrivelse af vores reaktioner og mønstre, det virkede helt fantastisk inspirerende. Jeg blev meget rørt og inspireret af din og din mands historie, da det var så genkendeligt for mig. ❤ og så dejligt at se at selv om “livet synes som om det slutter” – så er der stadig veje. Andre veje, men de er der, hvis man ser dem, tager dem, og bruger dem, gør dem. Tak for den

Kæreste Tina tak for et dejligt foredrag
Der er mange spændende ting at tage fat på. Mindset er vildt spændende og kan godt høre du er på hjemmebane der.

Det jeg vil tage med mig.
Er nu meget mere opmærksom på at det er op til mig selv at få det bedste ud af de sidste dage der er tilbage. Tror nok lige de der 32.850 dage vi har tilrådighed, hvis vi bliver 90 år, var mindblowing helt fra start.

Du gjorde det så levende og autentisk Tina.
Det var slet ikke nødvendigt at tjekke mails eller andet, du var så fængende at høre på. Tusind tak for dig.

Altid inspirerende at høre dine foredrag Tina.
Selv om jeg nu har hørt nogle stykker og været med på den Holistiske Energi Uddannelse Danmark hos dig, så er der stadig nye ting som jeg kan lære, det er SÅ fedt TAK.

Hej Tina jeg ser med stor interesse dit foredrag nu og der er så mange guldkorn. Jeg vil mægtigt gerne være med på dine workshops

Et fantastisk og lærerigt foredrag
Som virkelig sætter tankerne i gang med hensyn til, om jeg lever livet, mens jeg har det. Netop at spørge mig selv om jeg lever drømmen eller følger strømmen. En pointe jeg straks vil handle på er, at være opmærksom på, er at jeg er et gennemsnit af de 5 personer jeg er mest sammen med, det er tankevækkende. Kh Helle

Det var et helt fantastisk foredrag, og meget rørende på en måde.
Specielt historien om din mand rørte mig dybt. Du sender virkelig noget god energi ud når du står der og fortæller, kan på det varmeste anbefales. Knus fra Tanja fra Gråsten.

Tusind tak for dit indlæg på vores konference i Fåborg.
Det ramte lige ind i hjertet, du taler så direkte og forståeligt, så troen på at jeg kan flytte mig og finde min mission i livet kommer tilbage. Vi har som familie været igennem mange udfordringer, men i dag ser vi utroligt optimistisk på tilværelsen og kan mærke at det gør en kæmpe stor forskel. Så med din nye bog i hånden ser jeg frem til en spændende rejse TAK.

Tina, dit foredrag er så levende og tryllebindende lige fra start.
Din formidling er knivskarp, og man kan mærke dig og din vej igennem det du står og siger. Du er ikke bare en lærer der står og videregiver noget du selv har lært, du er en mentor der med hjerte og indlevelse, på en fantastisk levende måde formidler dit budskab, så modtageren slet ikke er i tvivl om at du ved hvad du snakker om. Man drages ind i din beretning, så det er ligesom at være der selv. Igen får jeg den her følelse af, at alt det jeg ved i forvejen, bindes sammen på en let omsættelig måde, fordi du får 2+2 til at blive 4 på en meget forståelig og jordbunden måde. Ganske enkelt formidabelt foredrag der giver så meget lyst og motivation, til at gå i gang og selv blive en der ‘lever drømmen’. TAK, bare TAK. Kærlig hilsen Nanna Pedersen.

Trivsel der er med til at gøre en forskel, Tina har bevist – Det Virker!
Frederikshavn Kommune havde på et temamøde valgt at sætte fokus på trivsel og arbejdsglæde. Vi vil altid gerne lære og altid gerne have noget med hjem fra de møder vi holder. Vi inviterede Tina (som valgte at tage en medarbejder med) ind til et foredrag, hvor hun skulle fortælle om det de har gjort i relation til trivsel og arbejdsglæde.

Ungdomsgården Hånbæk havde i 2013 kommunens dårligste resultat på trivselsundersøgelsen og det valgte deres leder Tina at gøre noget ved. Det var en sej kamp, men den blev vundet med ihærdighed, ydmyghed, omsorg for hinanden og ved at lytte til det der blev sagt, men sandelig også til det, der ikke blev sagt.

Et resultat der endte med at Tina sammen med sine medarbejdere, skabte den højeste trivsel i Frederikshavn Kommune.

Ja – man kan bare sige, begejstre, motivere og inspirere det kan Tina, vi kan, vi vil og vi tør, sådan kan det kort siges om Tina, alle udfordringer blev imødeset i øjenhøjde og de ansatte blev taget med på råd. Frederikshavn Kommune kan anbefale at man tager en snak med Tina, hvis man har minus på trivselskontoen, hun har redskaber og udbytte der sætte kontoen i plus. Februar 2015. Hilsen Lilly Pedersen – Trivsels- og sundhedsfremmekoordinator i Frederikshavn Kommune.

Fra mistrivsel til HØJ arbejdsglæde – en historie fra det virkelige arbejdsliv!
Tina Katja Lund Andersen har deltaget på 3 lederkonferencer for offentlige leder, hvor hun har bidraget med sin personlige historie om at ændre stemningen i en personalegruppe fra mistrivsel til trivsel. Det gjorde hun i samspil med en af sine ansatte. Emmet var utroligt relevant for deltagerne på konferencerne, som udtrykte stor tilfredshed og genkendelse efter oplægget. Tina er en fighter og det mærker man tydeligt i oplægget, hvor hun fremstår stærk og til stor inspiration for deltagerne (ledere). De 3 Foredrag forløb i perioden 2014/2015. Marketingskonsulent Lederne: Rikke Pi Lind.

Foredraget Den Indre Verdensmester
Deltagergruppen og gav dem indsigt i hvorfor det er vigtigt med det rigtige mindset, men også en tro på at hvordan vi hver især kan for at få tingene til at lykkedes. Den illustration Tina lavede gennem en coachsession på gulvet foran alle deltagerne virkede meget mere end ord, det var en rigtig stærk oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina fra DenIVe.dk til både private og virksomheder. Jeg oplevede Tina fik sat flow i en positiv energi og rigtig positiv stemning hos deltagerne. Hilsen Nina Svendsen, Lemvig 2015.

Jammerbugt Bibliotekerne har afholdt et vellykket foredrag ”Find din indre verdensmester”
Med Tina Lund Andersen, hvor vi fik et fint indblik i Tinas bagrund, livsholdning og ikke mindst hendes ukuelige optimisme. Hun gav os en kort indføring i de redskaber, som kan anvendes i henhold til at tage styring over sit eget liv og udvikle en positiv livsholdning. Hun tog bl.a. afsæt i publikums egne problematikker til at demonstrere, hvordan man med få midler kan ændre sit mindset i en mere positiv retning. Som tilhører kan man ikke undgå at blive grebet af hendes smittende engagement og viden. Hun har afgjort meget på hjerte.

Foredraget “Strategien til succes”

Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse i går med dit spændende foredrag og professionelle tilgang til indholdet. Er så spændt på at komme i gang med din bog Tina.

Kære Tina, hvor var det bare fantastisk!! Du er virkelig super sej og har den skønneste autentiske måde at formidle redskaberne på! Tusind tak for et vidunderligt foredrag.

Tusind tak for et fantastisk foredrag. Det var rigtig godt og meget inspirerende, lærerigt og sikke en fantastisk energi TAK.
Alle deltagerne var meget positive og syntes at det havde været en fantastisk aften, hvor de fik en masse med sig hjem.

Kære Tina, tusind tak for et fantastisk seminar på hotel Fåborg Fjord.
Jeg var fantastisk glad for at vinde din bog og begynde min/vores drømmerejse. Jeg følte dit budskab mere end jeg har gjort på mange andre tilsvarende inspirations kurser. SÅ NU har jeg det rigtige redskab i hånden, en fantastisk flot bog du har lavet. KH. Susanne Lund.

Super fedt og inspirerende at høre dig
Det giver fuldstændig mening for mig TAK jeg vender tilbage.

Spændende foredrag.
Rigtig gode forklaringer og illustrationer. Det giver rigtig god mening for mig.

Jeg vil bruge mange af de ting du har snakket om i dag.
Ved jeg må prøve at tilgive, men det er noget jeg skal arbejde på. Jeg vil tage det med at man skal tilgive sig selv og alle dem som vi har brug for, for at sætte os selv fri – TAK.

TAK fordi du har åbnet op for dit hjerte og delt her alt det her på dit foredragi dag. Det har været rigtig spændende og meningsfyldt. Jeg glæder mig max til Visionboard workshoppen.

Super fedt og inspirerende foredrag i dag waouuww det flyder bare ud af dig med kærlighed til verden.
Et helt naturligt flow, der flyder på den naturligste og varme måde og så er det bare mega brugbart. Er meget taknemmelig for at kende dig, Tina.