Køb bogen her på siden

FRA STRATEGI TIL SUCCES – Følger du strømmen eller lever du drømmen?

KUNSTEN AF SKABE DRØMME BEVIDST

Genial bog, let at arbejde i dybden selv. Jeg har for nyligt arbejdet med mål. Mærker tydeligt min egen dedikation, åbne sig igennem bogens kapitler.

Jeg bruger bogen til opslagsværk. Bogen er virkelig en fed guide at have med sig, og den kan hele tiden guide dig ind til hvad du gør, med de forskellige redskaber og den er nem at forstå, og arbejde ud fra ❤ Der ligger også opgaver i bogen, så jeg kan fordybe mig igen og igen.

”Jeg er fanget fra første sætning. Bogen fortæller mig alt det, jeg er bevidst om, men ikke har været i stand til at omsætte til handling, fordi jeg ikke havde redskaberne til det. Jeg føler mig ydmyg.

Jeg er tryllebundet! Jeg føler… får røde kinder… at du skriver om mig! Jeg reflekterer i ’spejlet’, du stiller foran mig. Du vækker min bevidsthed, viser mig, hvordan jeg kan hæve mit energiflow, få styr på tankerne, skabe glæde og åbne mit hjerte. Jeg ved at denne bog gør en forskel for mig og bliver det vendepunkt, jeg har ledt efter.” Kærlig hilsen Nanna Edel Pedersen.

Drømmer du stort? Men aner ikke helt hvor du skal starte for at få drømmen til at blive en realitet? Så bør du læse bogen “Fra strategi til succes “ af Tina Katja Lund Andersen. I bogen bliver du guidet igennem det indre arbejde som skal gøres før du kan gå i gang med at finde DIN skattekiste. Bogen er en fantastisk værktøjskasse at arbejde med. Den får alle de stjerner den kan få og mine varmeste anbefalinger herfra. Læs bogen og snart opdager du at du ikke længere følger strømmen men DRØMMEN! Kærlig hilsen Kathlyn Reneeh Bjerre.

Har ventet med længsel på denne bog og vil give den varmeste anbefaling til dig, der ønsker at skabe positiv forandring i dit liv. Jeg mødte Tina første gang i forbindelse med et coachingforløb om livs- og arbejdsværdier og sidenhen har jeg deltaget på Holistisk Energi Uddannelse Danmark. Det har været et magisk og transformerende møde med en stærk, autentisk og nærværende kvinde og mentor. Kærlig hilsen Kamilla Randrup.

Til dig derude vil du skabe din nye livsstil og gå efter dine drømme, leve livet i balance og med dig selv i centrum. Så køb Tinas bog! Hun giver ud af sine redskaber og viser os vejen grib chancen nu – det gjorde jeg på hendes uddannelse i 2019 og det er virkelig det bedste jeg har givet mig selv længe, gør det nu, tag handling og tøv ikke. Du vil gennemgå en forvandling i dit indre og ydre. Kærlig hilsen Britta Haugaard.

Elsker din bog, jeg har taget rigtig mange uddannelser, udforsket mange kroge af mig selv, meditere, dyrker yoga, fordyber mig, lever min drøm på mange områder og nogen skal igen finjusteres. Af hjertet tak for alt det du er og gør. Din bog inspirerer til at leve endnu mere af det jeg selv prædiker.
Kærlig hilsen Lene Alexander.

Kære Tina
Sidder her i min egen morgenstund og vil bare sige dig tak for den vigtigste bog i mit liv. Jeg har nu læst hele bogen, det tog sin tid, men jeg har arbejdet med næsten det hele undervejs. Den har åbnet mine øjne og gjort mig bevidst om, hvad det er der skal til for at jeg bliver kaptajn på mit eget skib. Det jeg er mest optaget af er mit mindset og hvordan jeg kan ændre det. Jeg er ikke færdig med din bog, den er mit nye værktøj i resten af mit liv. Tak for dig søde Tina – Kærlig hilsen Marianne Løjesbjerg


Det var fuldstændig fantastisk læsning, jeg kunne slet ikke slippe den og det er godt, for jeg er normalt ikke en der gider læse særligt meget, fordi mit sind keder sig hurtigt. Du holdt mig fast med din inspiration – TAK.

Køb din bog her.

Bank Straksoverførelse på Reg. 9106 Konto. 0002021595, og udfyld formularen.

Pris: 338,- inkl. porto til din dør.

Pris: 289,- ved afhentning på Thomasmindeparken 38, 9440, Aabybro

Bogblogger anmeldelser

Anmeldelse af Erik Pilgaard Hejlskov | 6. august 2020

I bogen “Fra Strategi til Succes” forsøger Tina Katja Lund Andersen at guide dig til at opnå dine mål. Det gør hun rigtig godt, hvilket er årsagen til, at jeg har bedømt bogen med 5 ud af 5 stjerner.

Jeg vil anbefale bogen til alle der aktivt ønsker at definere sine mål i livet, samt at arbejde aktivt på at opnå målene. At bogen genbruger en masse teknikker fra andre eksperter, ser jeg som et stort plus. Ved at stå på skuldrene fra giganter kan man nemmere nå himlen.
Læs hele anmeldelsen her.

Anmeldelse af Birgit Juel Martinsen | 8. september 2020 

Er du åben for at arbejde med dit mindset med mange forskellige værktøjer er ”Fra Strategi til Succes” bestemt anbefalelsesværdig. Desuden er den lækkert illustreret, overskuelig og letlæselig.

Man mærker begejstringen over værktøjerne og øvelserne drive ned ad siderne. Samtidig bruger forfatteren gang på gang sin egen historie til at fremhæve pointerne. Jeg lukker bogen med ord, der lover en forandring, hvis jeg tør gå ind i værktøjerne og give slip.
Læs hele anmeldelsen her.