Tina Katja Lund Andersen

Med mere end 18 års praktisk erfaring i arbejdet med mennesker, hjælper jeg dig til at finde ind til kernen af dine drømme, motivation og engagement. Der bor en verdensmester i os alle, uanset om du er barn, ung, medarbejder, leder eller direktør.

Jeg er født i 68 og opvokset i København. Er gift og vi har tvillinger som er flyttet hjemmefra. I 1995 flyttede vi til Jylland, hvilket jeg aldrig har fortrudt, fordi her er højt til himlen og masser af frisk luft.

Jeg guider mennesker til at være tro mod dem selv og turde stå ved den de er! Gennem indsigt, udsyn og bevidsthed om hvorfor de har de udfordringer, de har. Jeg har værktøjskassen fyldt med redskaber til at takle alt det der foregår i det indre og klæde mennesker på, så de fremadrettet selv kan løse de problemer der opstår i deres liv.

Jeg tror på at vi alle har de ressourcer der skal til, for at vi kan finde ”Den Indre Verdensmester”, uanset hvem du er! Det handler ikke om, at DU skal blive den bedste i hele verden, men derimod om at blive den bedste i DIT liv, og gøre det DU drømmer om. Er du klar til at få mere ud af dit liv?

 • Meditation og mindset ekspert.
 • ICF-Coach med fokus på positiv psykologi.
 • Læs mere om ICF – www.coachfederation.org
 • Foredragsholder og ambassadør for Den Indre Verdensmester.
 • Forfatter af bogen “Fra Strategi til Succes”

Curriculum Vitae

Uddannelse og erfaring

Størstedelen af mit arbejdsliv har jeg været beskæftiget indenfor det socialpædagogiske område. Hvor jeg har massiv erfaring indenfor anbringelsesområdet: Socialt udsatte, diagnoser, misbrugere, kriminelle, selvskadende og behandlingskrævende og sårbare børn og unge (og deres familier).

De sidste 6 år af mit arbejdsliv (før jeg blev selvstændig) har jeg været i ledende stillinger. Hvor jeg bl.a. har haft den glæde at opleve stor succes med at vende mistrivsel til arbejdsglæde, fordi jeg sammen med mine medarbejdere i 2014, kom vi ud med en af de højeste trivselsresultater i Nordjylland.

 • 2020 Forfatter af bogen “Fra Strategi til Succes”

 • 2018 Mindset ekspert

 • 2015 Foredragsholder

 • 2015 – Firmastart: Den Indre Verdensmester, Selvstændig med Coach
  mindset træning og trivsel og arbejdsglæde.

 • 2014-15 Coachuddannelse. GROW2 i Århus. Jeg har mere end 1000 dokumenteret coachsessioner.
  ICF- International Coach Federation er verdens største og førende organisation for professionelle coaches og coachuddannelser. ICF er repræsenteret i mere end 123 lande med over 25.968 medlemmer og er med til at udvikle coach professionen, ved at sætte høje krav og standarder til etik, coachkompetencer og certificeringer.

 • 2011-14: Diplomuddannelse i Ledelse i Frederikshavn
  I min ledelseskarriere stod jeg på et tidspunkt i en fastlåst situation.
  Hvilket gjorde at jeg måtte tænke kreativt og finde andre handlemåder, fordi jeg ikke kunne få tingene til at lykkedes. Det gik op for mig, at jeg kunne overføre tænkningen om Den Indre Verdensmester til min ledelsesstil, hvilket var med til at gøre forskellen.

 • 2002-05: Psykoterapeut. Aalborg Universitet
  Jeg har taget en 4´årig oplevelsesorienteret psykoterapi uddannelse. Jeg har 430 teoritimer. Jeg har over 500 egen terapi timer. Jeg har 250 terapitimer og jeg har 115 timers superviseret terapiforløb.

 • 2001-03: Pædagog (PB) Skipper Clements Seminarie i Aalborg
  I den pædagogiske praksis, har jeg altid haft fokus på den forebyggende indsats.
  Jeg tror på at det er i den relationelle kontekst vi som mennesker og fagpersoner, er med til at gøre en afgørende forskel.

Resultater

Skabte sammen med mine medarbejdere de bedste resultater for trivsel og arbejdsglæde i 2014. 
Har sat fingeraftryk på den socialpædagogiske profil i Frederikshavn, hvor jeg stod for den Forebyggende indsats. Har coachede medarbejdere gennem fusionsprocessen – Fremtidens Fritidstilbud.

Konsulent på Pulsskole projektet – den forebyggende indsats. Udarbejdet ungeenhed på pædagogisk opholdssted. Støttet og guidet familier gennem behandlingsarbejde. Støtte kontaktperson.

Foredragsholder på flere konferencer for Lederne i 2014-2015: ”Den offentlige leders udfordring”. Hvor jeg kom og fortalte den ”virkelige historie”. Med deltagelse af bl.a. B.S. Christiansen, Hans Pilgaard, Anders Seneca, Gitte Hornshøj og Pernille Rosenkrantz-Theil.

Foredragsholder i Frederikshavn Kommune for Direktionen, Tillidsrepræsentanter og Arbejdsmiljørepræsentanter i forbindelse med temaet “Fra mistrivsel til høj arbejdsglæde”.

Blev i 2019 kontaktet af en journalist fra Nordjyske, fordi de var interesseret i at hører mere om mine arbejdsmetoder indenfor coaching og mindset, da jeg har så stor success med mine forløb.

Jeg er udvikleren af den Holistiske Energi Uddannelse Danmark. Uddannelsen starter hvert år i januar og der er kun 7 pladser, den tager 1 år. Jeg tager dig med på en indre rejse, så du kan skabe det liv du drømmer om og gøre dine drømme til virkelighed. Jeg tager dig med ind i et dybt, indsigtsfuldt og intensivt uddannelsesforløb på 9 moduler (weekender). Du har mulighed for at anvende bruttolønsordningen.

Læs mere om den Holistisk Energi Uddannelse Danmark


Kontakt Den indre verdensmester

Tina Katja Lund Andersen
Thomasmindeparken 38
9440, Aabybro
Tlf. 31771519
Email. tina@denive.dk
CVR: 33221193

Tilmeld dig min nyheds email

Du modtager gratis E-bogen “Sådan gør du drømme til virkelighed”.
Du vil løbende modtage inspirationsvideoer, meditationer og andre interessante nyheder.