VISIONBOARD

Jeg har haft den store fornøjelse at følge hundredvis af deltagere, på vej til at skabe deres eget VISIONBOARD.

 

Jeg tager dig med på en indre rejse, hvor jeg trin for trin guider dig hjem i dig selv, så du kan åbne op for drømmene og gå på opdagelse i dit HJERTE, WHY og LIVSFORMÅL.

 

Jeg har de sidste 8 år arbejdet med visualiseringskraften og ved derfor hvad der skal til, for at skrælle lagene af og komme helt tæt på vores inderste drømme. Jeg vækker din intuition, din kreative intelligens og din underbevidsthed gennem processen.

 

Kunsten er at få underbevidstheden og bevidstheden til at samarbejde, på rejsen mod MÅLET. Jeg hjælper dig med at åbne hjertet, vække din bevidsthed og give dig ny viden og indsigt, mens du helt praktisk er i arbejdstøjet og skaber dit eget visionboard – guidet af mig.

 

Jeg har udviklet min egen model og metode, som er gennemtestet gennem mange år og har skabt fantastiske resultater. Resultater i form af at små, mellemstore og store drømme er blevet til virkelighed. Du vil på workshoppen komme tættere på dit WHY, som er dit hvorfor står du op og gør det, som du gør i dit liv. Ligesom dine kerneværdier er afgørende for, at du gennem fokuseret opmærksomhed kan skabe dit drømmeliv.

 

Din hjerne ikke kan kende forskel på fantasi og virkelighed? Fantasi blot er en forfilm, til livets kommende begivenheder. Vi skaber livet i vores drømme, lad nu drømmene skabe livet for dig. Visionboard er altid en del af min undervisning. Da det for mig er fundamentet for den retning og ramme som omkredser vores liv.

 

Forskningen viser, at vores hjerne ikke kan kende forskel på om vi mentaltræner, kroppen reagere på fuldstændig samme måde, uanset om det er mental eller fysisk udførelse. Det er jo interessant i forhold til, at de fleste af os altid har knoklet og kæmpet for at opnå vores resultater. Med denne nyeste viden behøver vi ikke længere kæmpe så hårdt for resultaterne, hvis bare vi arbejder i den indre verden gennem bl.a. visualiseringskraften.

 

Derfor har jeg valgt at give dig, mulighed for at deltage på denne VISIONBOARD workshop, fordi jeg ønsker at dele mere til flere. Hvis du allerede har lavet et VISIONBOARD og bare trænger til at forny det, så har du nu mulighed for at opgradere dit VISIONBOARD og komme endnu tættere på dig, dit hjerte og dine drømme. Mine erfaringer viser, at jo mere vi arbejder i dybden med os selv, jo tættere kommer vi på vores indre skattekiste, der hvor alle rigdommene ligger gemt, som f.eks. glæde, kærlighed, energi, nærvær, overflod, tillid, mod, ro, harmoni og lykke.

 

Din investering til workshoppen er 350 kr. inkl. moms for ALLE 3 timer
Du kan se og gense workshoppen så mange gange du har lyst til på REPLAY.

 

Så selvom du skulle være forhindret i at deltage på selve dagen, har du stadigvæk mulighed for at være med. Når du er tilmeldt, bliver du inviteret ind i en lukket gruppe, hvor du får adgang til alt materiale og min LIVE-STREAMING.

 

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du sidde hjemme i din egen stue og skabe dit VISIONBOARD, mens du drikker en kop kaffe og bliver guidet gennem visualiseringsprocessen af mig.

 

Du har mulighed for at se workshoppen, år efter år og opgradere dig selv og din VISION.

DIN GARENTI: Du får alle dine penge retur, hvis ikke VISIONBOARD WORKSHOPPEN lever op til dine forventninger. 


Hvad andre siger om Workshoppen

 

Tusind tak Tina, for endnu engang at have inspireret til at komme endnu dybere ind i mig selv og komme tættere på “HJEM “

Tina, Tak for en fed workshop og spændende at se jeres andres visionboard.

 

Tak for inspirerende workshop og masser af gode og inspirerende ideer. Virkelig interessant måde at arbejde i dybden med sig selv og tage tid ud til processen. Det sætte rigtig meget i gang inde i mig – tak.

 

Tak for en oplysende workshop. Det er spændende at se drømmene gå i opfyldelse.

 

Fantastisk workshop OG GLÆDER mig til at opleve at mit Visionboard fra i dag “går i gang”

 

De er bare så suveræne dine LIVE videoer
Du når helt ud af skærmen og ind i min stue. Kan virkelig mærke din energi og at du brænder for dét du deler. Det var lige det jeg manglede, for at komme videre. Af hjertet tak.

 

Det har været topmotiverede og jeg synes det er vildt spændende med VISIONBOARD
Det handler om mig og mit liv og jeg er bevidst om at jeg skal arbejde med redskaberne og mig selv i processen.

 

Har lige set video 1 og 2 LIVE
Du er utrolig god til at formidle budskaberne. Jeg kan virkelig mærke du brænder for det du deler og er autentisk. Jeg er så glad for mit nye visionboard som jeg kigger på hver dag og der er allerede en drøm der er gået i opfyldelse. Tusind tak for en spændende måde at arbejde på.

 

Har hørt første live video her i aften
Resultatet blev de her skitser (mine visionboard), som du inspirerede mig til at lave på videoen. De hænger nu på væggen i mit soveværelse, så det er det første, og det sidste jeg ser hver dag. Kæmpe tak til dig Tina. Jeg er dig dybt taknemmelig, det her online forløb giver mig så meget det sidste skub mod frihed.