NEXTSTEP

NEXTSTEP WORKSHOP SØNDAG d. 29/10 FRA 10:00-13:00
Opgrader dit mindset og din virksomhed og træd ud af hamsterhjulet. Få indsigt i hvordan du aktivere dit friheds-mindset, så du på et let og energifyldt måde, selv kan bestemme og planlægge din tid? Få styr på dit og din virksomheds WHY. Bliv helt skarp på din niche og skab en brandingstrategi, så du tiltrækker din målgruppe, stedet for du jager din målgruppe igennem din markedsføring. Lær at skabe værdi og resultater via de sociale medier. Alt for mange opgiver eller går i stå, fordi de ikke ved hvordan de skal gribe det an. Flere og flere føler sig overhalet indenom af den nye generation, som er langt stærkere til at navigere på de sociale medier. 

På workshoppen deler jeg redskaber til, hvordan du skaber en sund og stabil virksomhed. Hvor fokus er lagt på, at du tager den rigtige action med det rigtige mindset, mens du gør din drøm til virkelighed. Jeg går vejen sammen med dig og guider dig HJEM i dig selv, mens du er i arbejdstøjet, så du kommer ud på den anden side, mere tydelig, skarp og klar til at opgradere dig og din virksomhed. Jeg deler ud af helt konkrete redskaber, som vækker din bevidsthed, så du kan tage bevidst handling og skabe din forvandling.

Vi kommer igennem følgende: Strategien til succes. Hvordan vores arbejdshjul skaber overblik og nye indsigter. Vi inddrager kreativ struktur, fordi så er det lang lettere at ændre gamle vaner, mønstre og overbevisninger. Du vil opdage, hvordan dit liv og din virksomhed giver meget mere mening, når du har styr og dit WHY. Når du hæver dit WHY op på noget, som er større end dig selv, bliver du belønnet for det, fordi du gør en større forskel i verden. Jeg vil tage dig med omkring din Niche og Målgruppe, så du kan opdage hvilke fordele der er, når du har arbejdet i dybden og fundet frem til din. Jeg viser dig hvordan du skaber værdi og resultater gennem en tydelig og gennemtestet Branding strategi. 

Workshoppen er LIVE og du kan se og gense den på REPLAY. Din investering er 350 kr. 
Som altid garanterer jeg 100% at du får din investering retur, hvis ikke det lever op til dine forventninger. Jeg glæder mig meget til at vise dig og din virksomhed på vej.