ONLINE FORLØB “STRATEGIEN TIL SUCCES”

Online forløbet Strategien til Succes er 2 timers energifyldt coach – og mindset træning, hvor jeg deler kraftfulde redskaber til, hvordan du kan gøre dine drømme til virkelighed. Du får praktiske og illustrative øvelser og opgaver, til at gå dybt i dig så du kan finde ind til, hvem du er og hvad du gerne vil.

Onlineforløbet er til dig der vil elske et powerfuldt energiboost.
Du vil få mange indsigtsfulde redskaber, modeller og metoder, sammen med en kærlig og ærlig guidning i at ændre, dine negative vaner, mønstre og overbevisninger. Forløbet er til dig som har et ønske om at gøre noget andet, end det du gør lige nu, fordi du har brug for nogle andre resultater i dit liv.  

Jeg tager dig med på den indre rejse, det jeg kalder for REJSEN HJEM.
Skru op for din indre skaberkraft og gør dine drømme til virkelighed.

Vi tager på opdagelse i din vision, dit måleteller intentionen, dine værdier, dit mindset (tanker, følelser, krop og sjæl). Din underbevidstheds skjulte kræfter og din forvandlingsproces. Hvordan du kan tage den rigtige action – med det rigtige mindset og skabe det liv som du drømmer om. Lær at tage frygten i hånden og gå ud af din komfortzone og træne dit mod, så du kan stå stærkt i dig selv og stråle i dit eget lys. Opdag hvad der skal til for at holde fokus på dit mål/intention og finde hjem i dig, så du kan skabe dit liv indefra og ud. Du vil opleve, hvordan du kommer tættere på dit WHY, livsformål og dine kerneværdier. Hvilket vil give dig en følelse af mere meningsfuldhed og glæde i dit liv. Når du hæver dit personlige energiflow, vil du opleve mere lethed, overskud og kærlig energi i dit liv.

Din investering er 775 kr. (6 videoer i alt ca. 2 timer)
Lever onlineforløbet ikke op til dine forventninger, får du alle dine penge retur.
(skriv din mail i emnefeltet) og du modtager online forløbet i din indboks.
Bankoverførelse Sparekassen Thy: Reg nr. 9106 – Konto nr. 000 2021 595. Faktura bliver sendt på mail.

RIGTIG GOD FORNØJELSE PÅ DIN INDRE REJSE.
På siden finder du små video teasere til hver video, som ca. er på mellem 15-25 min hver.
Har du spørgsmål eller ønsker en afklarende samtale, så skriv en mail til mig på tina@denive.dk

Hvad fortæller andre?

Tusinde tak fordi du er kommet ind i mit liv
Selv om jeg er 43 år gammel, har oplevet mit, og har arbejdet rigtig meget med mig selv, så giver du mig noget ganske særligt. Det er som om at alle de selvhjælpsbøger, psykologtimer, psykologiundervisning, og samtaler med kloge mennesker jeg har haft (og de har givet mig meget) får du kogt ned til 5 videoer. Mvh. Heidi Møller.

De er bare så suveræne dine videoer
Du når helt ud af skærmen og ind i min stue. Kan virkelig mærke din energi og at du brænder for dét du deler. Det var lige det jeg manglede, for at komme videre. Af hjertet tak. God dag fra Jette Hansen.

Vil du have succes personligt eller arbejdsmæssigt
Så kan jeg på det varmeste anbefale online forløbet Strategien til Succes af Tina Katja Lund Andersen. Genialt og gennemtænkt onlineforløb. Venlig hilsen Krisztina Faludi.

Tak for de skønne videoer
Det er super godt arbejde og let at gå igennem! Har i dag været i gang med visionboard for privat mig og privat parforhold, og professionelt skal laves de næste dage! Pisse god proces! og har lige snydt og set nummer 2 video, så jeg ville bare lige sige TUSIND TAK – Kærlig hilsen Christina.

På en skala fra 1-10 (10 er højest), hvor tæt er du på dit mål?
Jeg er på 10 – fordi mit mål var at få glæden og energien tilbage i min virksomhed og det er den nu.

Hvad har været det nemmeste at implementere i din hverdag?
Mærke efter at det ikke er inde i mit hoved det foregår. Jeg har fuldstændig tillid til at det hele kommer til mig i den rigtige rækkefølge. At læse/se på mit visionboard hver dag. Jeg er blevet bedre til at lukke mit hjerte op, og så er jeg glad for de små justeringer du har givet mig i min måde at tænke på.

Det er også nemt for mig at skrive taknemlighedsdagbog
Jeg har implementeret de redskaber du har lært mig i min dagligdag. Jeg kan nu se et større formål, med det jeg gør i mit liv.

Jeg er klædt på til at arbejde videre med mine drømme og mål?
Jeg er meget mere bevidst om hvordan mit mindset, visualisering, energier og mit inner game fungerer. Jeg NYDER at arbejde i “Gå Mig Glad” og ved at jeg ikke skal KNOKLE for at få tingene til at lykkedes for mig. Alt kommer min vej i den rigtige rækkefølge.

Det har været topmotiverede og jeg synes det er vildt spændende
Det handler om mig og mit liv og jeg er bevidst om, at jeg skal arbejde med redskaberne og mig selv i processen.

Mit mindset har ændret sig i alle mine livsområder
Førhen knoklede jeg og blev ved og ved. I dag når jeg det hele, på den halve tid. Tingene kommer til mig, jeg er rolig og tager det hele som det kommer. Jeg er i de høje vibrationer, kærlighed, lykke, fred og oplyst. Kærlig hilsen Heidi.

Kender du det når en person virkelig inspirerer dig?
Denne kvinde inspirerer mig! Hun kører online forløb lige nu – Strategien til Succes
Måske de bedste penge du nogensinde vil investere i dit liv. De varmeste hilsener Susanne.

Du taler lige ind i knoglerne og hjertet på mig i dine videoer i online forløbet
Strategien til Succes. Du siger tingene lige ud så jeg kan forstå hvad du mener, og gå ud og bruge det i min hverdag. Ja der er arbejde ved det, men det virker. Tusinde tak – Knus Heidi Møller.

Tusinde tak
Kendte dig jo ikke, kære Tina – ej heller dine arbejdsmetoder, men efter at have gennemset første video, var jeg klar over, at jeg nu er på ret køl. Det at bruge visionboard, har jeg brugt før, og det var faktisk det, der gik forud for at møde min kommende mand.

Nu står jeg så på tærsklen til at skulle være selvstændig
Jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at skulle bruge et andet værktøj. Tina – du har simpelthen fanget essensen af første skridt i en ny retning i livet. Tusind tak. Kærlig hilsen Anabell.

Har lige set video 1 og live video 1 og kan næsten ikke vente
Med at se de næste videoer. Du er utrolig god til at formidle budskabet. Jeg kan virkelig mærke du brænder for det du deler og er autentisk. Jeg vil elske at være med til at hjælpe med at dele det her budskab. De bedste hilsener Grethe.

Har hørt første video her i aften
Resultatet blev de her skitser (visionboard), som du inspirerede mig til at lave på videoen. De hænger nu på væggen i mit soveværelse, så det er det første, og sidste jeg ser hver dag. Kæmpe tak til dig Tina. Jeg er dig dybt taknemmelig, det her online forløb giver mig så meget det sidste skub mod frihed. NAMASTE Birgitte.

Jeg hørte /så din video søndag aften
Den om taknemmelighed. Mandag morgen fik jeg en stor skideballe på job. Jeg blev vred og følte mig uretfærdigt behandlet og tog jeg mig selv i at være på den nedadgående spiral… Så kom jeg i tanke om din video (at når du er vred på nogen), så skriver du alt det ned ved den person som du er taknemlig for. Og det hjalp mig i situationen at tænke disse tanker, og da jeg kom hjem skrev jeg taknemlige ting ned som gjorde at jeg kunne give slip! Så tusind tak søde dig – kærlig hilsen Lillian.

Online forløbet har givet mig mange brugbare redskaber og metoder
Jeg anvender dem både privat og i mit erhverv. Jeg kan tydeligt mærke, at du brænder for mindset og gerne deler ud af dine erfaring, det er meget inspirerende og motiverende. Kærlig hilsen Maibritt Time2fitness.

Jeg har købt Online forløbet STRATEGIEN TIL SUCCES
Jeg er blevet bevidst om flere ting, hvorfor vi ikke lykkes med ting nogle gange, hvad der kan tage vores fokus og hvor vigtigt det er, at tage sig af sig selv. Tina formidler det på en let og “spiselig” måde og giver ud af det der virker for hende, og de skridt hun har gået, for at finde ind til sit WHY.

Tina har yderligere coachet mig
I forbindelse med at jeg skulle holde foredrag, for første gang på Hillerød Horse show. Uden dette havde jeg ikke været klar, men med Tinas coaching og fastholdelse af mit WHY, kom jeg i mål og er bare så tilfreds med mig selv. De bedste hilsener Jette.